Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965

Welkom bij Alja schoonmaak. 

Wij zijn een full-service professioneel schoonmaakbedrijf met ruim 56 jaar ervaring in het uitvoeren van schoonmaaktaken. Onze medewerkers zijn  gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoorgebouwen, appartementencomplexen en andere sectoren in Noord Nederland met als doel een waardevolle partner te zijn in het succes van uw bedrijf. 

Waarmee kunnen wij u helpen:

  • Schoonmaken van uw kantoren of praktijkruimten
  • Het schoonhouden van uw trappenhuizen
  • Het wassen van uw ramen of het reinigen van uw zonnepanelen
  • het reinigen van uw vloeren
  • Het reinigen van gevels, sandwichpanelen en damwanden
  • Calamiteitenreiniging zoals waterschade, (zwaar) vervuilde woonhuizen of bedrijven
  • Levering van schoonmaakproducten

 Onze prijzen

De grootte van uw faciliteit, servicefrequentie, complexiteit, gebouwindeling en uw specifieke schoonmaakbehoeften zijn enkele factoren die van invloed zijn op de prijsstelling van onze schoonmaakdiensten. Het basistarief voor reguliere schoonmaak bedraagt tussen € 21,55 en € 26,50 per uur exclusief BTW, inclusief materialen, middelen en vervanging tijdens ziekte of verlof. Speciale diensten, zoals het reinigen van tapijten, het reinigen van vloeren of het wassen van ramen, worden aangeboden tegen concurrerende tarieven. 

Hoe wordt de prijs berekend?

Wij bespreken uw verwachtingen, prioriteiten en budget, vervolgens uw berekenen wij het aantal vierkante meters, en bekijken de staat en indeling van uw faciliteit. Aan de hand van die informatie stellen wij een voorstel en serviceplan voor u op en sturen u dit per mail toe. Na maximaal 1 week nemen wij contact met u op om de offerte te bespreken en bij goedkeuring van onze offerte plannen wij de eerste reinigingsbeurt in. 

Offerte aanvragen?

Uw ramen en zonnepanelen, onze zorg? We verheugen ons op uw aanvraag voor een ontmoeting. We zullen u graag persoonlijk adviseren! Stuur een mail naar info@aljaschoonmaak.nl en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op of bel 0591-630065 voor direct contact.