Uw schoonmaak, onze zorg
Sinds 1965


Schoonmaakbedrijf Meppel

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Meppel?

Uw schoonmaakbedrijf in Meppel

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Meppel? Bent u gevestigd in de gemeente Meppel en op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf op bedrijventerrein Blankenstein, Haven, Noord I, Noord II, Oevers A, Oevers B, Oevers C, Oevers D, Oevers E, , Nijeveen/Spijkerserve, Rogat of is uw bedrijf of appartementencomplex gevestigd in Nijeveen, De Kolk, Kolderveense Bovenboer, Nijeveense Bovenboer, Broekhuizen, Haakswold, Ruinerwold, Havelterberg, Nijentap, Havelte, Schiphorst of de Wijk waar aan u het schoonmaak en onderhoud aan kan uitbesteden? Heeft u een bedrijf, praktijk of trappenhuis dat grondig onderhouden moet worden? Heeft u kantoren of een spreekkamer waar het hoogste niveau van hygiëne een must is? Het maakt niet uit welk object het is ons bedrijf ondersteunt al ruim 50 jaar kantoren, bedrijven, praktijkruimten en appartementencomplexen bij het dagelijks, wekelijks en periodiek schoonmaakonderhoud in Meppel. Wij zijn uw partner voor het schoonmaken van uw kantoor, trappenhuisreiniging, ramen wassen, vloeronderhoud, gevelreiniging

Onze diensten:

  • Kantoorschoonmaak
  • Trappenhuisreiniging
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging
  • Meer dan 56 jaar ervaring
  • Meer dan 60 schoonmaakmedewerkers in dienst  

Ontevreden over uw huidige schoonmaakdienst?

Bent u ontevreden over de prestaties van uw huidige schoonmaakbedrijf? Als u ontevreden bent over het huidige schoonmaakbedrijf is dat een zeer onplezierige situatie. Wij maken graag een bezoekafspraak met u voor een gesprek, inventariseren de klachten en voorzien u van een schoonmaakplan op basis van uw wensen en eisen en bevalt uw huidige schoonmaakmedewerker u dan nemen we desgewenst uw huidige schoonmaakmedewerker over.

Bezoek afspraak of offerte aanvragen?

Uw schoonmaakbedrijf in Meppel? We verheugen ons op uw aanvraag voor een ontmoeting. We zullen u graag persoonlijk adviseren! Vraag hier een bezoekafspraak of offerte aan. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op of bel 0591-630065 voor direct contact.