Parkeergarages schoonmaken  

Wij kunnen uw parkeergarages schoonmaken, een schone parkeerplaats is een goede gelegenheid om een geweldige eerste indruk te maken. De eerste keer, en elke keer dat uw klanten of huurders op uw locatie aankomen, kan sterken hoe zij u zien.

Voor de meeste klanten is een parkeergarage cruciaal voor het bedrijf dat ze runnen - en de klanten die ze bedienen. Of u nu een winkelcentrum, een appartementencomplex, een onderwijsinstelling of een openbaar parkeercentrum beheert, de verwachtingen blijven uniform.

De specialist in parkeergarages schoonmaken.

Wij zijn gespecialiseerd in parkeergarages schoonmaken en opruimen in alle soorten en maten. Er is geen hoek te strak of het plafond is te laag voor ons ervaren personeel. Goed preventief onderhoud aan elke parkeerplaats en garage zorgt voor een lang leven en onnodige reparaties. Verwijdering van al het losse vuil en puin en het machinaal schrobben van de vloeren op een regelmatige basis via zorgt ervoor dat uw parkeergarage schoon en optimaal begaanbaar blijft voor uw bezoekers of medebewoners.

Olie vlekken, voedsel vlekken, modder of hydraulische lekkages hopen zich na verloop van tijd op in parkeergarages, waardoor gevaren voor de gezondheid en de veiligheid ontstaan en uw beton beschadigd raakt

Alja Schoonmaak zorgt ervoor dat elke centimeter op en rondom uw parkeerplaats wordt schoonmaakt. We pakken elk stuk zwerfvuil op, puin en gaan zelfs zo ver dat we kauwgom wegschrapen die vastzit aan het beton. Om uw imago en reputatie intact te houden, bieden wij u een terugkerend schema dat werkt met het uwe. Ons team van toegewijde schoonmaakmedewerkers zorgen ervoor dat uw parkeerplaats er elke keer weer perfect uitziet als we schoonmaken.

Onze grote, krachtige warmwateroppervlaktereinigers, opzit-schrobzuigmachines en excentrische schrobmachines houden uw beton mooi en helder voor een lange periode. 

Laat Alja Schoonmaak uw parkeergarage schoonmaken, veilig en goed onderhouden. Geen parkeergarage is te groot voor ons, en we kunnen rond uw piekuren werken om een grondige behandeling te garanderen.

Kennismaking / demonstratie