Glasbewassing sinds 1965


De professionele glazenwassers van Alja Schoonmaak laten uw ramen, dakramen en zonnepanelen elke keer weer blinken.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Drenthe, Groningen of overijssel voor uw glasbewassing?
Wanneer de zon schijnt, wil je het licht in je huis, praktijkruimte of kantoor laten. Maar als je vuile ramen hebt, krijg je niet zoveel licht als je zou willen hebben. We gebruiken de nieuwste waterzuiveringstechnologie om ervoor te zorgen dat uw ramen een vlekvrije en streepvrije glans krijgen, en onze ultramoderne telescoopstelen van koolstofvezel stellen ons in staat om zelfs de moeilijkste ramen te bereiken.

Ramen zijn niet echt goedkoop om te vervangen, dus u wilt ervoor zorgen dat u het niet vaak hoeft te doen. Dus hoe kunt u ervoor zorgen dat ze jaren meegaan? Regelmatig laten schoonmaken door de glazenwasser, natuurlijk!

Glas is poreus, dus na verloop van tijd zal het opgehoopte vuil het oppervlak afbreken. Het probleem wordt erger in de winter, maar kan elk moment van het jaar gebeuren. De meest voorkomende problemen zijn harde mineralen, oxidatie, zure regen, zeeresten, verfspatten, enz. Door je ramen schoon en vrij van verontreinigingen te houden, behoud u de kwaliteit.

Dankzij onze telescoopstelen hoeft u niet het risico te nemen de ladder op te klimmen om bij uw moeilijk bereikbare ramen te komen. Onze waterzuiveringssystemen zorgen ervoor dat ze droog en streepvrij worden. 

Onze glazenwassers hebben ervaring met alle soorten ramen, waaronder dakramen, glazenwanden, zonnepanelen en meer. We hebben de juiste apparatuur om vrijwel elk type raam schoon te maken, zowel van binnen als van buiten. Als het van glas is, weten onze glazenwassers hoe ze het moeten reinigen!

Onze glazenwassers zullen er alles aan doen om uw binnenramen met de hand te wassen zonder er een puinhoop van te maken. We gebruiken daar waar nodig dekkleden, maken indien noodzakelijk de vloeren droog en helpen graag om ervoor te zorgen dat uw ramen zowel aan de binnen- als de buitenkant blinken.

Jaarlijks onderhoudsprogramma glasbewassing
Heeft u wat hulp nodig bij het bijhouden van uw onderhoudsschema? Om ervoor te zorgen dat uw ramen het hele jaar door mooi blijven, kunt u overwegen om gebruik te maken van de jaarlijkse onderhoudsprogramma's van Alja Schoonmaak. Onze planmatige onderhoudspakketten maken het mogelijk om uw ramen het hele jaar door schoon te houden en stellen u in staat om onze glasbewassing te bundelen met onze andere professionele diensten, zoals gootreiniging, houtwerk-,  en hogedrukreinigingsdiensten. Met behulp van ons planprogramma zullen mist u geen enkele wasbeurt, zodat uw ramen er altijd verzorgd uitzien.

Om een afspraak in te plannen of een offerte aan te vragen, belt u ons op 0591-630065 of mail ons via info@aljaschoonmaak.nl!

 

Bezoek of offerte inplannen?