Op zoek naar een schoonmaakbedrijf die uw kantooronderhoud uit handen neemt?

Wij zijn trots op ons vermogen om u uitgebreide schoonmaakdiensten voor uw bedrijf te bieden ... ongeacht de grootte!

Dagelijks kantooronderhoud 

De beste manier om uw bedrijf schoon en hygiënisch te houden, is het kantooronderhoud uit te laten voeren door een schoonmaakbedrijf die samen met u een op maat gemaakt werkprogramma opsteld en die de juiste ondersteuning biedt aan de schoonmaakmedewerkers die het moeten uitvoeren.

Periodieke reiniging

Periodieke reiniging is de beste manier om taken minder vaak uit te voeren of om de dagelijkse reiniging als een compliment te gebruiken. Deze omvatten glasbewassing, vloeronderhoud zoals tapijtreiniging, machinaal reinigen en polymeren van uw linoleumvloeren en het reinigen van uw gevels.

Zoals de naam doet vermoeden, is de periodieke reiniging anders dan de dagelijkse reiniging. Deze service houdt in dat onze specialisten op regelmatige en afgesproken basis uw ramen en vloeren komen reinigen. Dit kan wekelijks, maandelijks of zelfs minder dan dat zijn. Het idee is dat uw bedrijf er keurig uitziet voor bestaande en potentiële klanten.

De regelmatigheid van de periodieke reiniging die wij uitvoeren, is volledig afhankelijk van uw behoeften, en dit is iets dat wij graag met u bespreken.

Uw kantooronderhoud uitbesteden?

Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf met ruim 50 jaar ervaring in de branche
Ons managementteam, servicepartners en getraind personeel stellen u in staat om de diensten te kiezen die op maat zijn gemaakt volgens uw vereisten. 

Onze medewerkers

Onze schoonmaakmedewerker of team van schoonmaakmedewerkers bezoeken uw bedrijf op dagen en tijden die zijn afgesproken en Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en de eindresultaten die u wilt bereiken voeren ze verschillende schoonmaaktaken uit om ervoor te zorgen dat uw pand er zo sprankelend en schoon mogelijk uitziet. Door de alle ruimten schoon te houden dragen wij ​​bij aan het verminderen van ziekte van uw personeel. Dit is van vitaal belang, want een gelukkige en gezonde medewerker is er een die altijd het beste werkt voor uw bedrijf.

Onze producten en machines

We zullen ervoor zorgen dat u de hoogste servicestandaard ontvangt met behulp van de nieuwste technologieën voor schoonmaak- en milieuvriendelijke producten en voortdurende innovatie tijdens het contract.

 

Vrijblijvende kennismaking