Vloerreiniging en onderhoud
Vloerreiniging en onderhoud laten uitvoeren? 

We begrijpen dat de aanschaf van uw huis of bedrijfspand een van uw grootste financiële investeringen zijn, vloerreiniging en onderhoud maakt substantieel deel uit van die investering, want verwaarlozing, onjuiste verzorging en scheuren zijn tol eisen op uw vloer.

Al meer dan 50 jaar biedt Alja Schoonmaak, eenmalige en periodiek vloeronderhoud aan om allerlei vloeren er op hun best uit te laten zien. Onze professionele vloerreinigingsdiensten worden uitgevoerd door getrainde medewerkers en combineren geavanceerde technologie, innovatieve producten en tientallen jaren ervaring. Van tapijten tot linoleum en alle andere vloeren,  wij hebben de ervaring om het uiterlijk van uw vloeren te behouden en te verbeteren.

We zijn serieus over schone vloeren en dat blijkt.

Hoewel er vele soorten vloermaterialen zijn, moet elk van deze op verschillende manieren worden behandeld. Om te voldoen aan de hoogste normen van netheid, om uw behoeften te bespreken en om onze schoonmaakdiensten te ontwikkelen, voldoen wij aan uw specifieke eisen te voldoen. Wat nog belangrijker is, we doen wat we zeggen. We kunnen zeer bekwaam personeel aanbieden met een ongeëvenaard inzicht in vloerreiniging en de expertise om het werk goed te doen.

Reinigen en onderhouden van uw vloeren met Excentr reinigingsmachines

Alja Schoonmaak reinigt uw vloeren met Excentr reinigingsmachines: de techniek van de toekomst

Excentr is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige, innovatieve vloer bewerkingsmachines, producten en concepten die werken volgens de ‘’Excentr methode’’. Deze manier van werken geeft u veel voordelen ten opzichten van de traditionele machinale reinigingsmethodes. 

Met de Excentr methode wordt het reinigen van vloeren op een totaal nieuw niveau gebracht. Dankzij de 2800 bewegingen per minuut en de paddruk van maximaal 120 kg is de effectiviteit ongekend hoog. De machine is inzetbaar voor zowel de lichte als de heavy duty cleaning opdracht.

Ook dieptereiniging op vloeren is met de Excentr methode mogelijk. Door de kleine beweging van de machine krijgen de pads (voornamelijk Fiber pads en borstels) de kans om dieper in het oppervlak te komen. Bij iedere kleine beweging van de machine steken scherpe vezels in de voeg of de structuur, waardoor er een diepe en grondige reiniging ontstaat.

 

Advies nodig?

Bent u nog niet overtuigd wat de mogelijkheden zijn van de Excentr reinigingsmethode?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande link en geef aan of u een demonstratie wenst of dat u een offerte wilt aanvragen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op!