OVER ONS

Wij zijn sinds 1965 gevestigd in Emmen en werken hoofdzakelijk in het noorden en noord-oosten van Nederland.

Onze focus ligt op het bedrijfsleven en de publieke sector met het oog op het veranderen van de manier waarop de omgevingen waarin we zoveel van onze werktijd besteden, worden schoongemaakt en onderhouden. Een schone werkomgeving is cruciaal, niet alleen voor uw werknemers maar ook voor uw klanten. De presentatie van uw bedrijfspand speelt een cruciale rol in de manier waarop uw bedrijf wordt waargenomen door uw klanten, eerste indrukken betekenen echt heel veel !. De eisen van onze klant variëren van dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse algemene reinigingen, kantoorreiniging, schoonmaak van gemeenschappelijke ruimten, bouwschoonmaak en alles volgens de hoogst mogelijke normen. Onze medewerkers zijn hardwerkende, betrouwbare schoonmakers, ondersteund door ons zeer ervaren managementteam, waardoor wij u een kwaliteitsvolle schoonmaakservice kunnen bieden. Kwaliteitscontrole betekent dat aan onze hoge normen altijd wordt voldaan en onderhouden. We zijn toegewijd aan het bieden van een uitzonderlijk niveau van dienstverlening door sterke persoonlijke relaties met onze klanten op te bouwen, onze persoonlijke benadering en ons begrip van kwaliteit en service onderscheiden ons van onze concurrenten.

ONZE VISIE

Onze visie is om de beste schoonmaak- en onderhoudsdienstverlener in Noord Nederland te zijn door een breed scala aan diensten aan onze klanten aan te bieden, die door onze 60 medewerkers met de grootst mogelijke kwaliteit en efficiëntie worden bediend.

ONZE MISSIE

Alja schoonmaak streeft naar een schoonmaakservice die consistent voldoet aan de behoeften en verwachtingen van haar klanten. Het managementteam van de onderneming erkent dat deze kwaliteit alleen kan worden gegarandeerd als alle medewerkers het kwaliteitsbeleid en de doelstellingen van het bedrijf begrijpen en ondersteunen. Ons managementteam stimuleert, traint en bewaakt de betrokkenheid van onze medewerkers bij het creëren van een totale kwaliteitsomgeving voor zowel klanten als medewerkers, kan alleen worden bereikt binnen een kader van een uitgebreid kwaliteitsmanagementsysteem.

MEER INFORMATIE

Neem voor meer informatie over ons dienstenaanbod of voor een vrijblijvende offerte contact met ons op via 0591-630065