Ons Team

 Wij zijn een schoonmaakbedrijf met meer dan 50 jaar professionele ervaring.  

Vanuit onze vestiging Emmen, zijn wij voor u actief in de hele regio Noord en Oost Nederland. Door de vele jaren praktische en theoretische ervaring bieden wij schoonmaakactiviteiten aan voor kleinere of grote objecten, of het nu een trappenhuis of groot kantoren gebouw is - wij garanderen professioneel gekwalificeerd werk op alle gebieden.

Het persoonlijke contact met de klant, de betrouwbare en professionele afwerking met constante beoordeling van de kwaliteit van de dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel - we willen tenslotte dat u tevreden bent.

Als u vragen heeft of een offerte wilt aanvragen, neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag!

Directie


André Kuik
Directie

Tel: 0591 63 00 65 
E-Mail: andre@aljaschoonmaak.nl

 

 

Gré Batterink
Directie

Tel: 0591 63 00 65 
E-Mail: info@aljaschoonmaak.nl

Sales

Onze sales manager is enthousiast, accuraat en uw aanspreekpunt voor de inkoop van schoonmaakmiddelen, materialen en machines die niet binnen het regulier schoonmaakonderhoud vallen.   
 

Riley Kuik
Sales Manager

Tel: 06 23 17 66 90 
E-Mail: riley@aljaschoonmaak.nl
 
 

Rayonmanager

Onze rayonleiding is uw directe aanspreekpunt en geeft leiding aan de schoonmaakcollega's, zorgt voor een juiste bezetting en inzet van uw project en draagt zorg voor de bestellingen van materialen en middelen.


Albertje Wanders - de Vries

Rayonleidster

Tel: 06 - 43 52 12 06
E-Mail: albertje@aljaschoonmaak.nl

Planning / werkvoorbereiding

Onze werkvoorbereider is verantwoordelijk voor de planning van de specialistische werkzaamheden zoals ramen wassen, vloer- en gevelonderhoud en past in overleg met u de planning aan bij wijzigingen van het werk, extra werk maar ook bij ziekte en vakanties van medewerkers. 


Martijn Bakker

Planning

Tel: 06 11 40 21 25
Email: martijn@aljaschoonmaak