Onderstaand vindt u recent gegunde opdrachten, wij bedanken onze nieuwe opdrachtgevers voor het vertrouwen en zien uit naar een prettige en langdurige samenwerking. 


 

Alja schoonmaak verzorgd de schoonmaak bij Autobedrijf Twins in Emmen

Deze week zijn wij gestart met het schoonmaakonderhoud bij Autobedrijf Twins in Emmen. Auto Twins was dringend op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor het schoonhouden van de kantoren en kantine. Dankzij onze flexibele medewerkers zijn wij de volgende dag gestart met het schoonmaken van het bedrijf.

Lees meer

X-Interactive internetdiensten b.v. gunt Alja schoonmaak het schoonmaakonderhoud

X-Interactive gunt Alja schoonmaak het schoonhouden van het bedrijfsgebouw aan de Brugstraat 1 te Klazienaveen. Onze werkzaamheden starten per 27 april 2018.

Lees meer

Autoschade Luchjenbroers te Emmen gunt Alja schoonmaak het schoonmaakonderhoud

Autoschade Luchjenbroers kiest voor samenwerking met Alja Schoonmaak. Alja Schoonmaak is per 08 februari 2018 gestart met het schoonhouden van kantoren, sanitairre ruimten en kantine.

Lees meer

Wortmann Milieutechniek B.V. kiest Alja schoonmaak als partner voor het schoonhouden van het kantoor

Ook Wortmann Milieutechniek B.V. kiest Alja Schoonmaak voor het schoonhouden van de kantoren, sanitaire ruimten en kantine. Per 13 februari worden de schoonmaakwerkzaamheden opgestart.

Lees meer

Tijdelijk schoonmaakpersoneel Schaapskooi Exloo

Gemeente Borger-Odoorn heeft ons de opdracht gegund voor het leveren van tijdelijk schoonmaakpersoneel om de dagelijkse schoonmaak van infocentrum de Schaapskooi in Exloo te verzorgen.

Lees meer

Makelaardij de Vries Nieuw Amsterdam

Makelaardij de Vries is Nieuw Amsterdam gaat samenwerking aan met Alja schoonmaak voor het schoonhouden van de Makelaardij per 3 januari 2018

Lees meer

Boer Vastgoed Groep BV kiest voor samenwerking met Alja Schoonmaak

Vanaf 3 januari verzorgt Alja schoonmaak het schoonmaakonderhoud voor de Boer Vastgoed Groep in Borger.

Lees meer