Open sollicitatie schoonmaakwerkzaamheden

Alja schoonmaak open sollicitatie schoonmaakwerkzaamheden formulier

Alja schoonmaak is met haar ruim 50 jarig bestaan, en een groot netwerk aan opdrachtgevers een belangrijke speler in de schoonmaakbranche in Noord-Oost Nederland. Organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen bedienen wij op maat met zowel routinematige taken als met een totaalpakket aan facilitaire diensten.

Open sollicitatie schoonmaakwerkzaamheden of solliciteren op openstaande vacatures?

 

Ben jij die persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Heb je een opgeruimd karakter, beheers je de Nederlandse taal en tijd om ons schoonmaakteam te versterken? Dan is een baan als schoonmaker misschien iets voor jou. Vul dan het open sollicitatie schoonmaakwerkzaamheden formulier in of solliciteer op een openstaande vacature. Alja schoonmaak zoekt per direct schoonmaakkrachten voor meerdere opdrachtgevers waarbij de werktijden flexibel en in overleg zijn.

Alja schoonmaak is regelmatig op zoek naar collega's M/V, die ons schoonmaakteam versterkt met het assisteren en uitvoeren van diverse soorten schoonmaakwerkzaamheden.  Als je ons open sollicitatie schoonmaakwerkzaamheden formulier invult zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen en zorgen voor een leuke baan in de schoonmaak.   

Als schoonmaker zorg je ervoor dat je het afgesproken schoonmaakonderhoud bij diverse klanten uitvoert. De werkzaamheden bestaan uit stofzuigen, stofwissen, toiletten reinigen en prullenbakken legen. Het zou fijn zijn als je al eerder als schoonmaker hebt gewerkt. Maar ook als je nog niet zo veel ervaring hebt, ben je welkom. We leggen dan precies uit wie we zijn en wat wij en onze opdrachtgeers van je verwachten. 

Onze werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag en afhankelijk van de opdrachtgever zijn onze werktijden van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur. 

Werken bij Alja schoonmaak iets voor jou? 
Stuur dan een e-mail naar info@aljaschoonmaak.nl en zullen wij je zo snel mogelijk een uitnodiging sturen voor een bezoek aan ons kantoor in Emmen.