Een verhuizing naar een bejaardentehuis, gedwongen uitzetting, een overlijden of wanneer uw huurder uw woonhuis of bedrijfspand heeft verlaten. Het opruimen en eventueel schoonmaken van deze ruimten vereist professionele planning en organisatie.

Als je al een verhuizing hebt gedaan, weet je wat je moet doen, zodat de accommodatie op de dag van vertrek netjes kan worden overgedragen. 
Wat gebeurt er met nog bruikbare meubels? Waar te gaan met oude apparaten? Wat doe ik met het grofvuil? Wie zorgt voor de verwijdering van gevaarlijk afval? Deze en nog veel meer vragen laten zien dat het aankomende werk snel over je hoofd kan groeien. Bovendien zijn investeringen in tijd en geld moeilijk in te schatten.

Onze werkzaamheden bij huishoudens en bedrijven aan particulieren en bedrijven worden gedaan door specifieke zorgeloze afgestoten teams die snel, serieus, betrouwbaar en op tijd zijn. We bieden u graag een gegarandeerde aanbieding met een vaste prijs voor de volledige budgetresolutie na een gratis bezoek.

 

 Een offerte aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend. U bent tot niets verplicht.