Alja schoonmaak neemt de gevelreiniging voor u over! 

Voer regelmatig en vakkundig het schoonmaken van uw gevels uit om het waardebehoud van uw object te behouden.

Niets is meer representatief voor een bedrijf of woning dan een goed onderhouden gevel. Bovendien is een goed verzorgde uitstraling van uw object essentieel voor een goede indruk bij medewerkers, klanten of patiënten.

Gebouwgevels worden blootgesteld aan permanente omgevingsinvloeden zoals regen, sneeuw of verontreinigende stoffen, wat langdurige vervuiling veroorzaakt. Wij reinigen uw gevels op professionele wijze - zonder materiaal of verf te beschadigen - en behouden ze permanent in waarde. Wij hebben vele jaren ervaring in het reinigen van gevels, kennen de geschikte reinigingsmethoden voor een breed scala aan materialen en zorgen zo voor het best mogelijke resultaat.

Onze werkzaamheden zijn afgestemd op uw individuele wensen:
Onze speciale diensten omvatten activiteiten, zoals het verwijderen van graffiti en preventie, algen verwijderen glazen gevel reiniging.


Bent u op zoek naar een competente partner die optimaal is toegerust voor alle eisen van moderne bouwmaterialen? Vertrouw de reiniging van uw gevels toe aan de gekwalificeerde vakmensen van Alja schoonmaak.

We zullen u graag adviseren en, indien u dit wenst, een aanbieding doen die persoonlijk is afgestemd op uw behoeften.

 Een offerte aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend. U bent tot niets verplicht.