Regelmatige schoonmaak - wekelijks / veertien dagen (min. 2 uur)


Een perfect op maat gemaakte regelmatige schoonmaakservice die is ontworpen om de druk van uw drukke leven af ​​te nemen en u gemoedsrust te bieden. Wij zorgen ervoor dat u een schonere en toegewijde woning bij u thuis heeft, en garandeert niet alleen consistentie, maar zorgt ook altijd
voor een persoonlijke en vriendelijke schoonmaakservice.

Of je nu alleen de basis gedaan wilt hebben of een volledigere schoonmaak, laat ons de druk van je drukke leven afnemen.

Stel je voor dat je week na week een sprankelend fris, schoon en mooi huis hebt - allemaal zonder een vinger op te steken.

Een gewone schoonmaakdienst kost slechts € 21,15 per uur (inclusief BTW, exclusief materialen en middelen).


Volledige schoonmaakservice


Misschien bent u op zoek naar een meer gedetailleerde thuisbeheerdienst?

Profiteer van onze volledige schoonmaakservice voor al die extra banen? We kunnen handdoeken vouwen, bedden opmaken of kussens opvullen. 
We kunnen bakken leegmaken, tappunten polijsten of het interne glas reinigen. We kunnen broodroosters leegmaken, koelkasten ruimen of de
binnenkant van magnetrons schoonmaken. We kunnen onder meubels schoonmaken of boodschappen doen, de lijst gaat maar door.

Onze schoonmakers zijn trots op de kleinste details, zodat uw huis aanvoelt als een vijfsterrenhotel, heerlijk ruikt en er fantastisch uitziet.

En er is geen noodzaak om op te ruimen voor ons - we zijn meer dan gelukkig om net zo goed op te ruimen als schoon te maken.

De hele huisbeheerdienst kost € 22,60 per uur (inclusief BTW, exclusief materialen en middelen).

Particuliere schoonmaakservice regelen?

Het is eenvoudig te regelen. Bel ons of stuur ons een e-mail en we bespreken hoe we een schoonmaakservice kunnen aanpassen aan uw levensstijl. 


Echte mensen met echte ideeën - het hoort allemaal bij de service!

 

 Een offerte aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend. U bent tot niets verplicht.