Evenementen schoonmaak

Een groot evenement kost veel tijd en energie om te plannen en te onderhouden. Het laatste waar je aan het eind van een evenement mee wilt omgaan, is het opruimen van de rotzooi die mensen bij de evenementen op de locatie achterlaten.

Alja schoonmaak heeft de oplossing voor dit rommelige probleem en we hebben het tegen een betaalbare prijs. Bovendien ruimen we niet alleen op na het evenement, maar maken we het ook van tevoren schoon.

We bieden het hele jaar door deskundige evenementen reinigingsdiensten bij bedrijfs- en openbare evenementen binnen en buiten. Hoe groot uw evenement ook is - van racebijeenkomsten tot bedrijfsevenementen, grote festivals en alles daartussenin - onze schoonmakers zijn er om u te helpen!

Onze teams houden de locatie schoon voor, tijdens en na het evenement, met betrekking tot bars, horecagelegenheden, feesttenten, handelsstands, podia, toiletten, welzijnsvoorzieningen, en al ons werk wordt uitgevoerd volgens veeleisende normen. Gebeurtenissen kunnen veel verkeer genereren en vereisen een diepe maar snelle reiniging om ervoor te zorgen dat de locatie binnen de kortst mogelijke tijd weer normaal kan worden gebruikt. We zullen ervoor zorgen dat deze ommezwaai in zeer korte tijd wordt voltooid.

Wij zijn een ervaren evenementreinigingsbedrijf

Of uw evenement nu een nationale handelsbeurs, muziekfestival, zakelijke gastvrijheid, conferentie of sportevenement is, we helpen u graag dit tot een succes te maken. Wij bieden professionele schoonmaakteams voor kleine, middelgrote en grote schoonmaakwerkzaamheden voor, tijdens en na het evenement. Als u een gerenommeerd, betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor uw evenement wilt, neem dan contact op met Alja schoonmaak - we horen graag van u. Onze experts die een op maat gemaakte oplossing zullen maken die exact voldoet aan de specificaties van uw evenement.

Oplossingen op maat

Neem contact op met uw reinigingsbehoeften voor uw evenement en spreek met onze experts die een op maat gemaakte oplossing zullen maken die precies voldoet aan uw uitdagingen en behoeften.