Waarom is het regelmatig reinigen van uw tapijt belangrijk?


Het is belangrijk om uw tapijten minstens één keer per jaar professioneel te reinigen om twee belangrijke redenen:

1)Stof verzamelt zich in uw huis, afkomstig van vele bronnen. Tapijt pakt het stof op en werkt als een luchtfilter in je huis. Regelmatige professionele  tapijtreiniging  zorgt ervoor dat uw tapijt vrij blijft van grote stofophopingen en zorgt voor een schonere en gezondere omgeving. 

2) Door consistent professionele tapijtreiniging te gebruiken, voegt u leven toe aan uw verouderende tapijt. Hoe meer uw tapijt wordt gereinigd en onderhouden, hoe minder kans op schimmelvorming, stofvorming of bacteriën. Heaven's Best wil je tapijtreiniger zijn, dus je hebt een mooi en schoon tapijt dat jaren meegaat.

Wat mag u van ons verwachten
 

Zodra onze specialist bij u thuis aankomt, zorgen wij ervoor dat we aan uw behoeften voldoen en de omvang van uw schoonmaakservice verduidelijken. We beginnen met het verplaatsen en opruimen van zoveel mogelijk meubels of obstakels om te zorgen dat we de meest complete tapijtreiniging mogelijk maken, deze werkzaamheden zijn niet bij de prijs inbegrepen en zullen wij op basis van meerwerk uitvoeren en de kosten hiervoor vooraf aan u mededelen.

Vervolgens stofzuigen we het tapijt om ervoor te zorgen dat we beginnen met een stofvrij oppervlak. Daarna brengen we een speciale oplossing op uw tapijt aan die alle gruis of vuil oplost of afbreekt. Vervolgens gebruiken we onze krachtige tapijtreinigingsmachines om de oplossing, het opgebroken vuil, stof en andere ongewenste deeltjes op te zuigen. 

Ten slotte verplaatsen we uw meubels terug en plaatsen er pads onder, die uw bezittingen beschermen tegen vochteffecten.

Tapijtreiniging Onderhoud


Iets eenvoudigs als eenmaal per week stofzuigen kan de levensduur van uw tapijt aanzienlijk verbeteren. Het is een zeer effectieve routine om tussendoor naar ons toe te komen voor tapijtreiniging, omdat het ons werk nog verder zal doen gaan. De combinatie van uw stofzuigen en ons zorgt ervoor dat uw tapijt jarenlang extreem schoon is. 

Heeft u vragen? We helpen u graag en maken u op verzoek een individueel aanbod. 

 Een offerte aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend. U bent tot niets verplicht.