Schoonmaakgroothandel Emmen: De beste keuze voor schoonmaakproducten en machines

Schoonmaakgroothandel Emmen is onderdeel van het in 1965 opgerichte Alja Schoonmaak uit emmen en levert de allerbeste schoonmaakmiddelen-, machines en materialen aan bedrijven en particulieren door geheel Nederland en België. 

Ruim assortiment schoonmaakproducten

Het ruime assortiment hoogwaardige schoonmaakproducten voor het dagelijks-, en periodiek reinigen van het interieur, sanitair, ramen en vloeren. Onze producten worden veel gebruikt door schoonmaakbedrijven, particulieren, keukens, verenigingsgebouwen, zwembaden, autobedrijven, industrie, scholen, buurtgebouwen, aannemers en overige bedrijven die kostenbesparend willen werken.

Onze schoonmaakproducten

  • schoonmaakmiddelen; Wij leveren interieurreinigers, toiletreinigers, reinigers en onderhoudsmiddelen voor vloeren, keukenreinigers, vaatwasmiddelen, persoonlijke verzorgingsproducten, industriereinigers, luchtverfrissers. van het Engelse merk Clover Chemicals LTD.  Clover Chemicals Ltd is een fabrikant van 'Effectief Reinigende Chemicaliën'. Na vele jaren van uitgebreide ontwikkeling van het assortiment, heeft Clover Chemicals nu meer dan 150 verschillende producten voor het reinigen van diverse oppervlakken waardoor u in staat bent iedere klus aan te pakken en vervuiling te verwijderen tegen geringe kosten.  
  • hulpmaterialen; met de producten van het bekende merk Wecoline van Wecovi beschikt u over hoogwaardige producten voor particulier en zakelijk gebruik. Het assortiment hulpmaterialen omschrijft een ruim assortiment afvalzakken, borstelwerk, schuursponzen, vloerpads, werkdoeken, rolemmers en werkwagens, stofwisdoeken, textiel.
  • reinigingsmachines; Cleanfix reinigingsmachines, reinigingsmachines van zwitserse kwaliteit. Het assortiment machines omvat een breed scala aan stofzuigers, waterzuigers, schrob/-zuigmachines, veegmachines, tapijtreinigingsmachines


Onze klanten:

Nieuwe en bestaande klanten kiezen bewust voor onze kwaliteit en knowhow en vertrouwen op onze beste prijs-kwaliteit en vlotte levering van schoonmaakmaterialen- en middelen. 

Advies? Bel 0591-63 00 65 en laat u adviseren


Weg met die nare viltstift, inkt, olie, vet, make-up, lippenstift, nagellak, koffie, thee en wijn vlekken

 

SENSO Sixten Vlekkenspray
Sixten vlekkenspray is een biologisch afbreekbaar product…
€ 17,40
 

SENSO reinigingsset
reinigingsmiddelenset 1 x Tana AZ 70 C doseerfles 2…
€ 44,60
 

SENSO onderhoudskit
SENSO onderhoudskit particulier voor…
€ 129,09
 

SENSO Starterskit
Senso Starterskit Compleet Deze kit heeft de volgende…
€ 204,48