Uw schoonmaak, onze zorg - kantoor schoonmaak


Alja schoonmaak is een expert in het aanbieden van commerciële schoonmaakdiensten via zijn goedbetaalde en goed opgeleide arbeidskrachten aan een breed scala van organisaties. 

We streven ernaar om een ​​goed beheerde en kwalitatief hoogwaardige service te leveren tegen een prijs die klanten zich kunnen veroorloven en respecteren de verschillen tussen elke klant, dus wat uw wensen ook zijn, we zullen een oplossing vinden die past bij uw situatie.

Wij werken met u samen om een ​​programma te ontwikkelen dat specifiek voldoet aan de behoeften van uw kantoor, bieden reinigingsschema's van één dag per week tot zeven dagen per week en zijn 24 uur per dag en feestdagen en weekends beschikbaar waar nodig.

Wist u dat kantoorbureaus meer dan 400 keer zoveel bacteriën bevatten als een badkamertoilet, bacteriën die er aan bijdragen dat werknemers gemiddeld zeven ziektedagen per jaar hebben. Dat aantal kan worden verminderd door een programma voor het schoonmaken van kantoren in te voeren dat voorkomt dat ziektekiemen zich verspreiden. 

Het is tijd om uw personeel te beschermen en het aantal gemiste dagen vanwege ziekte te verminderen.

Uw bedrijf moet zich concentreren op uw specialisatie, niet op de interne schoonmaak, bel ons nu 0591-630 065 of vul ons aanvraagformulier in en wij zullen snel contact met u opnemen.

Uw kantoor schoonmaak laten uitvoeren in Drenthe, Groningen of Overijssel?

Bel voor een afspraak naar 0591 630065 of neem contact met ons op via onderstaande link voor informatie of een offerte.

 Een offerte aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend. U bent tot niets verplicht.

 

 

Het belang van commerciële kantoorreiniging

Wist u dat:
De gemiddelde werknemer verliest negen werkdagen per jaar aan ziekte, waarvan sommige te wijten zijn aan een gebrek aan hygiëne op de werkplek. Een typisch kantoortoetsenbord kan op elk moment tot 7.500 bacteriën bevatten. Virussen zoals de griep kunnen 24 uur lang op onreine oppervlakken zoals bureaus of elektronische apparatuur blijven hangen. 60% van de afwezigheden van werkziekten zijn opgelopen door vuile apparatuur op kantoor, zoals e-coli, stafylokok en bacteriën. Met 65% van de kantoormedewerkers die telefoons en computers delen en met maar liefst 25.127 kiemen per vierkante inch op slechts een telefoon vinden, moeten werkgevers reinheid serieus nemen.