Samen werken aan gezondheid!

Alja schoonmaak bied dagelijkse en periodieke schoonmaak bij verschillende klanten in de medischesector en zorginstellingen

Huisarts-, en tandartspraktijken

In medische praktijken gelden zeer speciale vereisten op het gebied van hygiëne, de competentie staat en valt met de vaardigheden en kennis van het personeel dat wordt ingezet voor het reinigen van uw praktijk. Vertrouw op onze hoge kwalificatie en onze meer dan 30 jaar ervaring in het schoonmaken en schoonmaken van huisartsen en tandartsparaktijken

Verzorgingshuizen

De eisen voor een schoonmaakbedrijf zijn enorm hoog, vooral in de gezondheids- en verpleegsector - dat weten we!
Waar veel mensen samen leven, kunnen kiemen en bacteriën zich snel verspreiden. Daarom streven wij voortdurend naar een hoge standaard van hygiëne en zijn altijd een betrouwbare partner voor bewoners, familieleden en zorgverleners. Met innovatieve reinigingsmethoden doen we ons werk zo efficiënt mogelijk.

Hulpinstanties en extreem vervuilde woonhuizen of bedrijfspanden

Het opruimen en schoonmaken van extreem vervuilde woonhuizen is een speciaal onderdeel van onze diensten. In samenwerking met GGD en het OGGZ helpen wij mensen met psychische en desorganisatieproblemen. In extreme gevallen leidt dit ertoe dat appartementen worden verwaarloosd of zelfs besmet met ongedierte. Het ongecontroleerd hamsteren van dingen of zelfs dieren leidt tot grove onzuiverheden en kan zelfs schadelijke proporties aannemen. In dergelijke gevallen van ontbering zijn inwoners en verhuurders vaak hulpeloos tegenover een onoverkomelijke vuilnisberg. Eenvoudig schoonmaken is meestal niet genoeg en zal een professionele reiniging onvermijdelijk zijn. Daarom gebruiken we naast intensieve grondige reiniging ook geurneutraliserende en desinfecterende maatregelen voor grof verontreinigde ruimtes. 

Met moderne en perfect op elkaar afgestemde reinigingssystemen, opgeleide medewerkers, flexibiliteit, persoonlijke verzorging, vriendelijkheid en korte reactietijden, zijn we altijd een stap voor als het gaat om de wensen en tevredenheid van onze klanten.

Uw praktijk, verzorgingshuis, woonhuis of bedrijf laten schoonmaken in Drenthe, Groningen of Overijssel?

Bel voor een afspraak naar 0591 630065 of neem contact met ons op via onderstaande link voor informatie of een offerte.

 Een offerte aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend. U bent tot niets verplicht.